Empresa

CONEIX-NOS MILLOR

UN PROJECTE NASCUT AMB VOCACIÓ DE SERVEI

Solimaq Comercial és un projecte jove carregat d’energia i il·lusió, però al mateix temps amb un gran bagatge al darrera pels més de 15 anys d’experiència acumulada en el sector. Solimaq Comercial neix de veure la necessitat en el mercat d’una manera diferent de fer les coses: de tenir les millor marques i productes del mercat al millor preu, sí, però sumant-hi un servei d’assessorament tècnic i d’orientació al client que pemeti encertar en l’elecció del producte i treure d’aquesta manera el màxim rendiment a la vostra maquinària. 

QUALITAT

A Solimaq Comercial podem oferir la millor qualitat gràcies a l’alt coneixement del sector, fruit de l’experiència i l’actitud.

L’experiència d’anys en el sector, que ens donen el coneixement necessari per identficar els millors productes i coneixer els proveidors, distribuidors i marques del mercat. I l’actitud de moure’s. Moure’s continuament. Investigar, mirar i estar en tot moment buscant coses noves que ens permetin ser sempre els primers en poder oferir els últims avenços tecnològics.

ELS MILLORS PREUS

Per poder oferir uns bons preus seguim una estricta política d’optimització de recursos de l’empresa.

Reduim despeses innecesàries ajustant l’eficàcia de tots els aspectes: gestions, transports, comunicacions, despesa energètica i en definitiva, treballant cada granet de sorra, conscients que tot suma i només així podem ser suficientment competitius com per aconseguir el marge que oferim als nostres clients.

ASSESSORAMENT PROFESSIONAL

Els nostres coneixements tècnics i l’experiència en el sector ens permeten oferir un gran assessorament. Un servei per orientar als clients de manera que encertin sempre en la seva elecció i puguin treure el màxim de rendiment a la maquinària.

MÉS DE 200M2 DE PRODUCTES A LA NOSTRA BOTIGA DE VIC

A Vic, a la comarca d’Osona, tenim a la teva disposició una botiga amb més de 200m2 de recanvis i subministres industrials. Un espai on atendre els clients amb la màxima qualitat de servei i en el que pogueu triar i remenar entre tots els nostres productes per trobar el que més encaixi a les vostres necessitats. Passeu-nos a veure quan vulgueu. Estarem encantats d’atendre-us. A la Carretera de Sant Hipòlit 36 de Vic.

INDEXS DE SATISFACCIÓ DELS CLIENTS

%

Índex de satisfacció dels clients amb el servei

%

Clients que troben el recanvi que busquen

%

Comandes entregades per sota del termini d’entrega

%

Clients que després d’una 1a compra repeteixen.

RECOLLIDA-ENTREGA EXPRESS

Per a moments de màxima urgència, a Solimaq Comercial disposem d’un vehicle sempre apunt per sortir immediatament a fer recollides i/o entregues.